E soare afară, hai în parcul Herăstrău din București!

Gât sănătos
Gât sănătos anul acesta cu câteva sfaturi simple
9 ianuarie 2021
Locuri de vizitat în București
29 aprilie 2021

E soare afară, hai în parcul Herăstrău din București!

Luna martie este aici, soarele este aici, zâmbetele pe sub măști sunt aici…doar tu mai lipsești. Ia-ți mama, iubitul sau cea mai bună prietenă și bucurați-vă de timp doar pentru voi. Serviciul, sarcinile de zi cu zi și grijile vă pot amâna timpul petrecut împreună. Însă micile bucurii ale vieții au prioritate, așa că oprește-te din orice ai face și ieși la o plimbare.

 

Activități în Herăstrău

Cunoscut și sub denumirea de Parcul Regele Mihai I al României, parcul Herăstrău este considerat cel mai spectaculos și cel mai variat parc al Bucureștiului. Suprafața de 200 de hectare nu îl fac doar cel mai mare parc din nordul capitalei, ci și un parc abund în atracții și activități. Fie că îți dorești să te plimbi (pe marginea lacului sau cu vaporașul, barca, hidrobicicleta), să faci jogging sau să citești pe o bancă în vreme ce te bucuri de soare, Herăstrău este locul ideal.

 

Ieșire între fete

Timpul așa-râvnitei discuții despre life update a venit! Recuperați toate detaliile din viața voastră în vreme ce vă plimbați prin Grădina Japoneză, bucurându-vă de flora sa impresionantă și explozia de culori. Iar după ce traversați Insula Trandafirilor, asigurați-vă că nu ratați zona ExpoFlora, care găzduiește în fiecare an decoruri florare pe o suprafață de aproximativ 15 hectare. Dacă un ceai de hibiscus sau un cocktail își face simțită nevoia, terase și baruri precum Baraka sau Tête-à-Tête vă așteaptă cu toate măsurile de siguranță. Have fun și nu vă mai neglijați ieșirile între fete, cercetătorii spun că au efecte terapeutice 😀

 

Activități pentru întreaga familie

Este posibil ca pandemia să afecteze evenimentele organizate în mod obișnuit în această perioadă. Însă chiar dacă show-urile de magie sau teatru, activitățile sportive și alte concursuri interactive absentează anul acesta, în jurul parcului se găsesc în continuare o mulțime de obiective. Muzeul Satului este una dintre cele mai apreciate obiective turistice din București și o adevărată lecție de istorie pentru cei mici, fiind înființat în 1936. În plus, este situat pe malul lacului Herăstrău, ceea ce înseamnă că vă veți bucura și de o priveliște frumoasă. Palatul Elisabeta, monumentele istorice „Nimfa adormită”, „Hercule doborând centaurul” și Aleea Cariatidelor sunt alte obiective care merită văzute atunci când ești în Herăstrău.

 

Me time

Dacă ai nevoie de niște me time combinat cu o doză de sănătate, află că aleile parcului sunt spațioase și jogging friendly, aleea din jurul lacului și a parcului oferind un traseu de aproape 5,9 km. Aleargă, plimbă-te, citește, hrănește lebedele, fă orice te face să te simți mai bine.

Herăstrău este locul ideal pentru o plimbare relaxantă, o ieșire cu prietenii, familia sau o întâlnire romantică. Dacă este prea departe de locuința ta, Bucureștiul are de oferit aproximativ 50 de parcuri și grădini, așa că identifică spațiul cel mai apropiat de casa ta și ia o gură de aer proaspăt. Totuși, nu prea mare, pentru că nu vrei să te trezești cu tuse și dureri de gât. Bronhoklir îți urează timp frumos petrecut în natură!

Poți cumpăra produsul BRONHOKLIR® din farmaciile locale sau online: