Bronhoklir – avantaje și alte avantaje

Capcanele fumatului
28 mai 2019
Băuturile reci pe timp de caniculă
27 iulie 2019

Bronhoklir – avantaje și alte avantaje

Bronhoklir – avantaje și alte avantaje

Bronhoklir – avantaje și alte avantaje

Un sirop pentru toate tipurile de tuse

Tusea reprezintă o reacție la iritanții de la nivelul căilor respiratorii. Asta înseamnă că iritantul stimulează terminațiile nervoase și transmite, prin intermediul receptorilor, impulsuri către centrul tusei. Se deosebesc mai multe tipuri de tuse, în funcție de forma de manifestare, momentul apariției, factorul declanșator sau durată. Astfel, cauzele tusei pot fi pulmonare sau extrapulmonare, iar factorul care influențează diagnosticul constă în productivitatea sau nonproductivitatea tusei.

Bronhoklir este un sirop pentru toate tipurile de tuse și reprezintă o gamă de produse pe bază de plante medicinale destinate adulților, recomandate pentru păstrarea funcționării normale a mucoaselor aparatului respirator. Noua formă de prezentare a siropului în plicuri permite facilitarea utilizării produsului – la serviciu, în călătorii, la școală, în orice ocazie în care este incomod să transporți o sticlă și să măsori doza de sirop cu ajutorul unei lingurițe/capac dozator.

Cum acționează Bronhoklir tuse uscată

  • Determină formarea unei pelicule emoliente, care protejează căile respiratorii împotriva agresiunii factorilor iritanți.
  • Datorită nivelului ridicat de camazulenă și bisabolol, matricarină, matricină, flavonoizi, glucozide din extractul de mușețel, este ameliorată iritația la nivelul căilor respiratorii,  cauzată de episoadele frecvente de tuse uscată.
  • Extractul de Nalbă mare conține mucilagii și flavonoizi, componente esențiale în efectul de calmare a tusei uscate și ameliorare a iritației căilor respiratorii. Acesta îl face indicat în cazul bronșitelor, laringitelor și pentru ușurarea expectorației.
  • Contribuie la susținerea imunității și la vitaminizarea organismului prin conținutul ridicat de vitamina C.
  • Gust plăcut, datorită mierii și zahărului din compoziție.

Cum acționează Bronhoklir tuse productivă

  • Are funcție de reglare și normalizare a secreției de mucus în cazul celor care se confruntă cu tusea productivă.
  • Susține procesul de expectorație prin extractele din Ciuboțica Cucului, cu un conținut bogat de substanțe bioactive.
  • Aport optim de antioxidanți prin conținutul bogat în vitamina C, substanțe bioactive, saponozide triterpenice de tipul primulinei ale extractului de Ciuboțica Cucului, care asigură o refacere mai rapidă a organismului după un episod de infecție a tractului respirator.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

Poți cumpăra produsul BRONHOKLIR® din farmaciile locale sau online: