De ce să alegi Bronhoklir?

Gata dozat, usor de administrat!

De ce să alegi Bronhoklir?

„De ce să alegi Bronhoklir?” – o întrebare  naturală, un răspuns simplu. Siropul Bronhoklir se deosebește de celelalte siropuri printr-o mulțime de avantaje. Probabil cel mai important dintre acestea este utilizarea mult mai ușoară, având în vedere că Bronhoklir este un sirop la plic, adică gata dozat și ușor de administrat!

De ce să alegi Bronhoklir?

  • Datorită formei de prezentare originale pentru o dozare corectă și ușurinței în administrare. Noua formă de prezentare a siropului în plicuri permite utilizarea mai ușoară și mai practică a produsului – la serviciu, în călătorii, la școală, cu orice ocazie în care este incomod să transporți o sticlă și să măsori doza de sirop cu ajutorul unei lingurițe sau capac dozator.
  • Siropul Bronhoklir se găsește atât în varianta pentru tuse uscată, cât și în cea pentru tuse productivă.
  • Este siropul cu o formulă naturală și emolientă, care aderă la mucoasa căilor respiratorii, protejând împotriva agresiunii factorilor iritanți. În compoziția sa se regăsesc nalba mare și extractul din flori de mușețel, ingrediente care calmează tusea uscată și ameliorează iritația căilor respiratorii.

 

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *