De ce să alegi Bronhoklir?

Tusea
Tusea
10 octombrie 2019
O iarnă fără tuse
O iarnă fără tuse
10 decembrie 2019

De ce să alegi Bronhoklir?

De ce să alegi Bronhoklir?

De ce să alegi Bronhoklir?

„De ce să alegi Bronhoklir?” – o întrebare  naturală, un răspuns simplu. Siropul Bronhoklir se deosebește de celelalte siropuri printr-o mulțime de avantaje. Probabil cel mai important dintre acestea este utilizarea mult mai ușoară, având în vedere că Bronhoklir este un sirop la plic, adică gata dozat și ușor de administrat!

De ce să alegi Bronhoklir?

  • Datorită formei de prezentare originale pentru o dozare corectă și ușurinței în administrare. Noua formă de prezentare a siropului în plicuri permite utilizarea mai ușoară și mai practică a produsului – la serviciu, în călătorii, la școală, cu orice ocazie în care este incomod să transporți o sticlă și să măsori doza de sirop cu ajutorul unei lingurițe sau capac dozator.
  • Siropul Bronhoklir se găsește atât în varianta pentru tuse uscată, cât și în cea pentru tuse productivă.
  • Este siropul cu o formulă naturală și emolientă, care aderă la mucoasa căilor respiratorii, protejând împotriva agresiunii factorilor iritanți. În compoziția sa se regăsesc nalba mare și extractul din flori de mușețel, ingrediente care calmează tusea uscată și ameliorează iritația căilor respiratorii.
  • De asemenea, există și varianta cu extract de ciuboțica cucului și extract de cimbru de cultură, îmbogățit cu echinaceea, ulei de anason și eucalipt, vitaminele A, C și E.
  • Bronhoklir este o gamă de produse pe bază de plante medicinale, cu gust plăcut, destinate adulților și copiilor de peste 12 ani.
  • Bronhoklir are rol în funcționarea normală a mucoaselor aparatului respirator, precum și în susținerea imunității și în vitaminizarea organismului prin conținutul ridicat de vitamina C.
  • Ameliorează iritația de la nivelul cailor respiratorii cauzată de episoadele frecvente de tuse. Are efect anti-inflamator datorită taninului și flavonoidelor conținute de extractul de nalbă mare.

Formează o peliculă protectoare și emolientă, care protejează căile respiratorii împotriva agenților patogeni, care pot fi prezenți aproape oriunde, în mediul înconjurător.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

 

Poți cumpăra produsul BRONHOKLIR® din farmaciile locale sau online: