Cum să profiți de luna august?

De ce te doare în gât?
De ce te doare în gât?
10 iulie 2020
Tusea ca simptom COVID-19
Tusea ca simptom COVID-19
10 septembrie 2020

Cum să profiți de luna august?

Cum să profiți de luna august? Recomandările Bronhoklir.

Cum să profiți de august? Vara aproape s-a terminat, iar pandemia de coronavirus ne-a întrerupt tuturor ritmul obișnuit. Iată recomandările Bronhoklir!

 

Profită de august cât mai poți! Sau, în alte cuvinte, fă rai din ce ai. Vara aproape s-a terminat, iar pandemia de coronavirus ne-a întrerupt tuturor ritmul obișnuit al vieții. În cazul în care vrei să faci ceva special pentru a celebra ultima lună de vară, dar nu știi ce, Bronhoklir îți recomandă câteva lucruri de făcut înainte ca vara să se sfârșească.

Cum să profiți de august? Relaxare pe ultima sută de metri

După cum știm cu toții, sfârșitul lunii august poate fi un mix de sentimente – emoția de a întâmpina un nou anotimp cu tristețea de a lua rămas bun unei veri pline de soare. Sentimentele negative cauzate de sfârșitul verii pot proveni și din faptul că simți că nu ai făcut toate lucrurile pe care ți le doreai. În acest sens, un mod bun de a combate aceste sentimente este de a transforma ultimele zile de vară în momente memorabile. Dacă te întrebi cum să profiți de vremea bună rămasă, iată care sunt activitățile de sfârșit de vară pe care ți le propune Bronhoklir.

  • Înainte de a se termina vara, cu siguranță trebuie să bifezi mersul la plajă. Acesta este singurul anotimp care face posibilă această experiență. Indiferent că preferi să te bronzezi, să faci o baie sau să stai la umbră și să citești, atmosfera de plajă merită atenția ta. Nu este nimic mai relaxant decât să pui un prosop pe nisip și să stai la soare în timp ce asculți valurile spărgându-se pe țărm. În cazul în care programul nu-ți permite, o alternativă este mersul la piscină. Desigur, nu va fi aceeași experiență ca la plajă, dar înotul și bronzatul sunt în continuare activități relaxante.
  • Prinde un răsărit sau un apus. Bucură-te de frumusețea soarelui înainte ca vara să se termine. Fie de pe plajă, fie de pe un acoperiș din orașul tău, a prinde un răsărit sau un apus de soare este un mod ideal de a încheia sezonul estival. Te va inunda cu o stare de bine – ca să nu mai vorbim de feed-ul tău de Instagram!
  • Aruncă-te într-o aventură alimentară. Un alt lucru de făcut înainte de sfârșitul verii este să încerci un nou restaurant. Vorbind de mâncare bună, de ce să nu ieși pe străzi și să descoperi ceva delicios de mâncat? Cere recomandarea prietenilor sau, mai ușor, a Google-ului. Alege-ți specificul preferat, citește recenziile și du-te! Papilele tale gustative îți vor mulțumi!
  • Nu în ultimul rând, fă ceva nou și emoționant. Sfârșitul verii este momentul perfect pentru a bifa orice lucru de pe lista ta de dorințe. Fie că este vorba de vizitarea unui muzeu din apropiere, unui sit natural sau unui traseu de drumeție, este timpul să duci intenția la bun sfârșit.

Nu uita de planificare!

Sigur, s-ar putea să găsești această listă ca fiind excelentă, dar să întâmpini dificultăți în a îndeplini aceste activități de sfârșit de vară. Soluția este să planifici. Planifică, planifică, planifică Totuși, planificarea nu este distractivă și nici spontană. Unele dintre cele mai bune amintiri pe care le vei construi în această vară necesită puțină planificare. Dacă îți dorești să mergi la un concert, trebuie să iei bilete din timp. Dacă planifici o călătorie rutieră, trebuie să îi ceri șefului tău permisiunea pentru a avea câteva zile libere de la serviciu. Camping? Nimeni nu vrea să ajungă la camping și să-și dea seama că îi lipsesc unele lucruri esențiale din cauza lipsei de planificare. Bronhoklir îți urează un sfârșit de vară plin de activități și amintiri!

Poți cumpăra produsul BRONHOKLIR® din farmaciile locale sau online: