Politica de confidentialitate

Gata dozat, usor de administrat!

Politica de Confidentialitate

Conform cerintelor Regulamentul 679/ 2016 ,a Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, STADA M&D srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

STADA M&D srl garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor privind produsele si serviciile oferite, pentru reclama, marketing si publicitate.

STADA M&D srl solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul comunicarii prin e-mail, telefon sau formulare de contact.

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea sau modificarea datelor personale din baza de date.

Refuzul dumneavoastra de a furniza datele necesare determina imposibilitatea noastra de a va putea contacta si a va transmite informatii.

STADA M&D srl nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

STADA M&D srl va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va închiria si NU va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

Conform LEGII, beneficiati de dreptul de acces,de interventie asupra datelor, dreptul la portabilitatea datelor,dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea sau modificare datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la email : adrian.magda@gdprservicii.ro